kini Samsung Internet Browser v6.0 Hadir dengan Modus Malam

1814 views
kini Samsung Internet Browser v6.0 Hadir dengan Modus Malam

Teknogan.com- Siapa yang tidak tahu Internet Browser, App ini sekarang tersedia pilihan modus malam. Fitur ini sebelumnya sudah pernah tenar sebelumnya seperti yang diterapkan di Opera Mini. Samsung mengemas kini versi beta Pelayar Internet beberapa hari yang lalu, tetapi ciri dan penambahbaikan yang ditambah belum lama diuji sebelum mereka membuat aplikasi stabil.

Versi baru Samsung Internet Browser telah ditingkatkan dengan semua ciri baru yang diperkenalkan dalam aplikasi beta. Antara peningkatan baru yang paling penting termasuk mod malam, yang seolah-olah mempunyai peminat yang lebih banyak di kalangan pengguna telefon pintar.

Juga, Samsung Internet Browser v6.0 kini dilengkapi dengan pilihan kontras tinggi yang baru, yang membuat segala-galanya pada skrin kelihatan lebih jelas dan lebih cerah dengan mengorbankan tenaga bateri. Selain itu, ada pilihan baru “Sinkronisasi dengan Samsung Cloud” yang membolehkan pengguna penyemak imbas menyandarkan dan memulihkan pilihan dan penanda buku mereka.

Akhir sekali, bendera eksperimen baharu telah ditambah, termasuk sambungan Web Bluetooth, WebGL 2 dan Gamepad, yang boleh diakses menerusi internet: // flags. Jika anda melawat alamat anda juga boleh mendayakan atau melumpuhkan mana-mana daripada mereka, tetapi belum jelas pasti seberapa baik mereka akan melaksanakan pada peranti yang berbeza. Pelayar Internet Samsung v6.0 serasi dengan semua telefon pintar yang dikuasakan oleh Android 5.0 Lollipop dan sehingga, jadi tidak kira jika anda tidak mempunyai peranti Samsung.

Internet Explorer Samsung

Author: 
author
Gue suka gadget, terutama Windows Phone. Come on, Bill!

Related Post