Inilah 8 App yang Diupdate oleh Blackberry

567 views
Inilah 8 App yang Diupdate oleh Blackberry

Teknogan.com- Baru-baru ini, BlackBerry melancarkan kemas kini kepada lapan aplikasinya yang kini berada di Google Play Store. Aplikasi yang menerima kemas kini termasuk BlackBerry Hub, Papan Kekunci, Pelancar, Kalendar, Kenalan, Tab Produktiviti, Penting dan Shade Privasi. Apabila kemas kini tersedia di Gedung Google Play. Pengguna BlackBerry akan menerima pemberitahuan bahwa kemas kini telah tiba. Itulah apabila mereka perlu mengemas kini secara automatik ke ‘Berry anda melalui Wi-Fi.

Jika anda perlu mengemas kini aplikasi secara manual, ikut langkah ini:

  1. Sambung ke rangkaian Wi-Fi, kemudian buka Gedung Google Play.
  2. Ketik ikon di sebelah kiri bar carian, kemudian pilih “Apl & permainan saya” dari menu yang muncul.
  3. Sama ada ketik “Kemas kini Semua” atau pilih aplikasi yang dikemas kini secara individu.
  4. Ketik “Muat turun” dan kemas kini akan bermula, walaupun anda tidak melihat bar kemajuan atau penunjuk lain.

Hub

Penggabungan Hub tambahan: kami kini menyokong akaun Skype Lite, Zalo, dan KakaoTalk.
Keupayaan Carian yang lebih baik: Segera mencari semua mesej dengan penghantar atau subjek yang sama dari menu Lagi Tindakan.
“Bantuan Terima E-mel Lebih Pantas”: Dengan tetapan yang baru ditambahkan ini, anda boleh menerima e-mel lebih cepat apabila BlackBerry Hub berjalan di latar belakang.
Penambahbaikan e-mel kecil lain: pembacaan meja lebar dalam mesej e-mel untuk tetapan “Skrin saiz semula untuk muat skrin” dan pembacaan mesej e-mel yang lebih baik dalam bahasa Ukrainia.
Penambahan pemberitahuan: Dulang notifikasi masih dibuka selepas mengetik ikon tindakan dalam pemberitahuan Hub, membolehkan anda mengurus beberapa pemberitahuan Hub pada satu masa.
Penambah admin:
S / MIME kini boleh dikonfigurasikan untuk menggunakan LDAP untuk carian sijil apabila digunakan dalam profil yang diuruskan.
Menggunakan aplikasi config di Hub + Services, pentadbir boleh mengkonfigurasinya supaya Chrome dalam profil kerja menggunakan log masuk tunggal. Ini membolehkan pengguna mereka hanya memasukkan nama pengguna / kata laluan mereka sekali setiap sesi ketika menavigasi tapak kerja dalaman menggunakan Chrome.

Keyboard BlackBerry

Mod Pantas memudahkan anda bertukar-tukar antara pelbagai mod melalui bar alat. Mod ini termasuk:
Mod Penangkapan: Akses kepada input dan tetapan suara untuk mengarahkan mesej.
Mod Emoji: Kemasukan pantas ke mod emoji untuk memilih dari beratus-ratus emojis yang tersedia dan yang paling baru digunakan.
Mod Pemilihan Teks: Akses kepada kawalan kursor halus yang lebih baik dengan pengawal semacam joystick untuk memberikan anda pergerakan yang lebih baik. Juga, mudah pilih, pilih semua, potong, salin dan tampal teks, URL dan emojis.
Mod Clipboard: Papan klip lanjutan yang mengingati semua teks, URL dan emojis anda yang disalin supaya anda boleh menempelkan kandungan yang disalin sebelum ini dengan mudah.
Integrasi Penyimpan Kata Laluan: Mudah masukkan kata laluan tersimpan anda dalam medan masuk, jika anda menggunakan BlackBerry Password Keeper dengan ciri Autofillnya.

Pelancar

Penyesuaian Grid: Kini di bawah tetapan Pelancar, anda boleh mengambil lebih banyak kawalan ke atas skrin utama peranti BlackBerry anda. Terdapat 3 penyesuaian tambahan untuk menukar pelancar:
Saiz ikon: Membenarkan 5 saiz yang berbeza.
Lajur Grid: Tukar bilangan lajur dari 4 hingga 7.
Baris Grid: Tukar bilangan baris dari 3 hingga 7.

Kalendar & Kenalan

Pandangan Kerja Minggu: Pandangan minggu kerja baru dengan tarikh mula / tarikh akhir laras.
Event Edit and Creation Improvements: Pemandangan pemandangan sekarang tersedia untuk penyuntingan dan penciptaan acara kalendar.
Kenalan Ikon Balik Refresh: Carian baru untuk aplikasi kenalan, dengan ikon yang direka semula di seluruh.

Tab Produktiviti

Tambah Item: Setiap tab kini juga mempunyai butang menambah item, menjadikannya lebih mudah untuk berfungsi dalam tab produktiviti.
Masa Percuma / Sibuk: Dikemaskini UX tweak untuk menunjukkan masa lapang atau sibuk anda dengan penunjuk visual yang bagus.

Terkenal

Tambahan Kebolehgunaan: Kini anda boleh memilih untuk menyimpan imej ke lokasi tertentu pada telefon.

Shade Privasi

Reading Window Resizing: Perlu menyembunyikan atau melihat sedikit lagi pada skrin? Kami telah menambah keupayaan untuk memilih antara tiga saiz yang berbeza untuk kawasan tontonan.

blackberry

Author: 
author
Gue suka gadget, terutama Windows Phone. Come on, Bill!

Related Post